Spring over hovedmenu

Vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2019

 

Fødeafsnittet på Hvidovre Hospital vinder i kategorien Unge og Nyansattes arbejdsmiljø i 2019

Landets største fødegang har arbejdet målrettet på at forbedre arbejdsmiljøet for de nyuddannede jordemødre. Det har løftet trivslen og arbejdsmiljøet på hele afdelingen markant. Erfaringerne fra Hvidovre Hospital viser, at det svarer sig at prioritere en god modtagelse af nye medarbejdere – både for den enkelte nyansatte og for arbejdspladsen som helhed. Derfor vinder Fødeafsnittet på Hvidovre Hospital Arbejdsmiljøprisen 2019.

Læs mere i pressemeddelelsen Se foto fra prisoverrækkelsen

Lemvigh-Müller A/S vinder i kategorien Arbejdsulykker i 2019

Lemvigh-Müller A/S har med en omfattende indsats - LM Nedtælling - på kun tre år næsten halveret antallet af arbejdsulykker og nedbragt antallet af fraværsdage efter ulykker endnu mere. Derfor vinder Lemvigh-Müller A/S Arbejdsmiljøprisen 2019 i kategorien 'Arbejdsulykker'.

Læs mere i pressemeddelelsen Se foto fra prisoverrækkelsen

Odense Kommune Dagtilbud vinder i kategorien Muskel- og Skeletbesvær i 2019

Odense Kommune Dagtilbud vinder Arbejdsmiljøprisen 2019. Pædagoger og dagplejere i Odense Kommune har mere end halveret antallet af gange, som de løfter børnene. En omfattende indsats – bl.a. med uddannelse og nye pusleborde kombineret med pædagogisk faglighed – har båret frugt. Derfor vinder Odense Kommune Dagtilbud Arbejdsmiljøprisen 2019 i kategorien ’Muskel- og skeletbesvær’.

 

Læs mere i pressemeddelelsen Se foto fra prisoverrækkelsen

Adserballe & Knudsen A/S vinder i kategorien Psykisk arbejdsmiljø i 2019

På en byggeplads er det ikke kutyme at tale om, hvordan man har det. Det har de ændret hos entreprenørvirksomheden Adserballe & Knudsen A/S. Det har skabt bedre trivsel og mindsket stressbelastningen for den enkelte medarbejder. Derfor vinder afdelingen Arbejdsmiljøprisen 2019 i kategorien ’Psykisk arbejdsmiljø’.

Læs mere i pressemeddelelsen Se foto fra prisoverrækkelsen